App för Djurparker

Djuren-i-Luren

Vad finns i hägnet just nu?
Har lodjuret ungar? Vad äter de?
Och var härstammar lodjuret ifrån?

Med sk geofencing och ett enkelt publiceringsverktyg, kan nu djurparker och andra eventparker hjälpa sina besökare till en bättre upplevelse. Platsbestämd och aktuell information kommer till besökarens mobiler när de tar sig runt på området, istället för att skyltar ska behöva göras om.

San_Diego_Zoo_entrance_elephant cBesökaren kan fördjupa sig i kunskap om djuret de står framför, på sitt språk.

Vi kallar denna tjänst Djuren i Luren, men den skulle lika gärna kunna anspela på naturen och platser där information behöver uppdateras ofta. Tekniken är densamma. Affärslyft samarbetar med mobilteknologibolaget Abiro AB och vänder sig till aktörer inom privata eller offentliga besöksnäringen.

Att göra naturupplevelser tillgängliga och berikande för fler är något vi tror på!  Läs mer