Boka en höstföreläsning

När man förstår sin målgrupp vågar man också utmana i sin kommunikation och erbjudande. Vad är det egentligen du säljer? Vilka kunder skulle du kunna vinna som du missar idag? Hur ser omvärlden ut? Hur kommunicerar du smartare? Med små medel kan du få bättre känsla för vad du verkligen behöver göra för att vässa ditt erbjudande och gillas av fler. Vare sig du arbetar mot konsumenter, offentliga sektorn eller B2B

Några uppslag:

  1. Tänk nytt med din affärsmodell och tilltala fler
  2. Vässa din affärskommunikation med små medel
  3. Bli ihågkommen och gillad med vassare kommunikation
  4. Vidga dina omvärldsspan och vinn nya kunder (trendspaning och ”mjuk omvärlsbevakning”)

Vem passar mina föreläsningar?
nystartade företag, nya projekt i etablerade företag, företagare som söker nya utmaningar, den nyfikna entreprenören, projektledare eller verksamhetsansvariga  i offentliga sektorn eller fristående organisationer. Jag anpassar föreläsning och diskussion.

Om du vill berätta för fler:
Eva Marnfeldt är idéentreprenör och kommunikatör med bakgrund från IT, medtech, kommun, digital media och produktutveckling. Hon ligger bakom pionjärföretaget Riidoo och driver idag Affärslyft som hjälpt företag och kommuner lyfta på stenar och hitta sin rätta kommunikation.