2018/11/11

Workshops

När företaget förstår sin målgrupp och sin omvärld, vågar de utmana i kommunikationen och erbjudandet. En affärsmodell som  kommunicarar hittar snabbare en position som sticker ut i konkurrensen.

I en workshop lyfter vi på stenar och synliggör tillsammans våra utmaningar, kompetenser och möjligheter för att vinna mark.

Några uppslag:

  1. Hitta nya affärsmodeller
  2. Vässa erbjudandet och kommunikationen
  3. Trendspaning och ”mjuk omvärlsbevakning”
  4. Hitta processerna för effektiv informationshantering
  5. Hitta processerna för smartare affärer

Vem passar mina workshops?
Startups med tillväxtambitioner, nya projekt i etablerade företag, den nyfikna entreprenören, projektledare eller verksamhetsansvariga  i offentliga sektorn.

När passar mina workshop?
Ett exempel är när en organisation samlat flera företagare eller kollegor och behöver göra utmaningar överskådliga för att kunna ta tag i dem. Jag faciliterar, inspirerar och ser till att vi kommer vidare. Från förberedelser till  sammanställning, om så önskas även med en inledande föreläsning. Halvdag eller en heldag.

När du berättar för fler
Eva Marnfeldt är idéentreprenör, teknikinformatör och kommunikatör med bakgrund från IT, medtech, kommun, digital media och produktutveckling. Hon ligger bakom pionjärföretaget Riidoo och driver idag Affärslyft som hjälpt företag och kommuner lyfta på stenar och hitta sin rätta kommunikation.