2018/11/11

Föreläsningar

När du förstår sin målgrupp, vågar du också utmana i din kommunikation och erbjudande. Kan du även omforma din affärsmodell så att den kommunicarar, kommer du snabbare att hitta en position som sticker ut i konkurrensen.
Med små medel får du insikt i vad du verkligen behöver göra för att vässa ditt erbjudande och vinna mark, vare sig du arbetar med konsumenter, i offentlig sektor eller B2B.

Några uppslag:

  1. Tänk nytt med din affärsmodell och tilltala fler
  2. Vässa din affärskommunikation med små medel
  3. Vidga ditt omvärldsspan och vinn nya kunder (trendspaning och ”mjuk omvärlsbevakning”)

Vem passar mina föreläsningar?
nystartade företag, nya projekt i etablerade företag, företagare som söker nya utmaningar, den nyfikna entreprenören, projektledare eller verksamhetsansvariga  i offentliga sektorn eller fristående organisationer. Jag anpassar föreläsning och diskussion.

Och när passar mina workshop?
Ett exempel är om du samlat företagare eller kollegor och behöver göra utmaningar överskådliga för att kunna ta tag i dem. Jag faciliterar, inspirerar och ser till att vi kommer vidare. Från förberedelser till  sammanställning.

Om du vill berätta för fler:
Eva Marnfeldt är idéentreprenör och kommunikatör med bakgrund från IT, medtech, kommun, digital media och produktutveckling. Hon ligger bakom pionjärföretaget Riidoo och driver idag Affärslyft som hjälpt företag och kommuner lyfta på stenar och hitta sin rätta kommunikation.